Connect with us

Genel

İmamoğlu’ndan Zekeriyaköy-Uskumruköy Güzergahında İnceleme

Published

on

blank

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaklaşık 4 yıldır AKP’li Büyükşehir Belediyesi tarafından kaderine terk edilen Zekeriyaköy-Uskumruköy güzergahındaki yol düzenleme çalışması alanında incelemelerde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer’deki Kısırkaya Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı’nda incelemelerde bulundu. Ardından Gümüşdere köy kahvesinde ayran içip vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çekildi. Daha sonrasında Zekeriyaköy-Uskumruköy güzergahında bulunan bozuk yolu incelemeye gitti. Yaklaşık 4 yıldır AKP’li Büyükşehir Belediyesi tarafından kaderine terk edilen, çalışması yarıda bırakılan yol için İmamoğlu, “Böyle önemli bir yolun bu halde bırakılmasına akıl erdirmek mümkün değildir. Bunun adı, hizmetsizliktir. Buradaki çalışmayla ilgili gerekeni en kısa zamanda halledeceğiz.” dedi. İmamoğlu’nun ziyaretine eşlik eden CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek ise CHP’nin Zekeriyaköy’de ve Uskumruköy’de yüzde 90’a yakın oy aldığını ve o yüzden cezalandırıldığını ifade etti.

Haberle ilgili detaylı ayrıntı, Sarıyer Son Baskı gazetemizin 9. sayısında yer alacaktır.

blank

Click to comment

Bir Cevap Yazın

Genel

Zekeriyaköy’de 5 Milyon liralık uyuşturucu operasyonu

Published

on

blank

Sarıyer Asayiş Büro Amirliği polisleri yoğun koku üzerine Zekeriyaköy’de bir eve yaptığı baskında, piyasa değeri yaklaşık 5 milyon lira olan 17 kilogram marihuana ele geçirdi.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri, önceki hafta Pazar günü saat 02.00 sıralarında Zekeriyaköy’de uygulama yaptı. Uygulama esnasında polis ekipleri, bir binanın bahçesinden yoğun uyuşturucu madde kokusu geldiğini fark etti. Bunun üzerine ekipler, belirlenen adresi bir süre izlemeye aldı. Binanın çevresinde araç ve yaya yoğunluğunun olduğunun görülmesi üzerine yapılan çalışmada şahısların girdiği dairenin M.M.K. isimli şahsa ait olduğu belirlendi.

SARIYER ASAYİŞİN YİNE GÖZÜNDEN KAÇMADI

Çalışmaların ardından operasyon için düğmeye basan Sarıyer Asayiş Büro Amirliği polisleri, binanın çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Ardından harekete geçen polis, dairede ve müştemilatında yaptığı aramada piyasa değeri yaklaşık 5 milyon lira olan 17 kilo 258 gram marihuana ele geçirdi. Aramaların ardından M.M.K. isimli şahıs gözaltına alındı. Devam eden çalışmalar çerçevesinde binanın bodruma katına inen polis, gördüğü manzara karşısında adeta şoke oldu. Katta uyuşturucu madde yetiştirmek maksatlı düzenek kurulduğunun görülmesi üzerine inceleme yapıldı. İçeride 81 adet Marihuana ekili saksı, marihuana bitkisi dalları, Led ışıklı sistemleri, bağlantı kabloları, plastik boru ve hortumlar, havalandırma boruları ve motorları, nem cihazı, buhar cihazı, termostat ve çok sayıda vantilatör ele geçirildi.

UYUŞTURUCU İMAL VE TİCARET SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Gözaltına alınarak emniyete getirilen şahsın ifadesi alınarak adli işlemleri yapıldı. Ardından adliyeye sevk edilen şahsı, çıkarıldığı mahkemece, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Continue Reading

Genel

Sarıyer Belediyesi’nin personelleri sağlık taramasından geçti

Published

on

blank

Sarıyer Belediyesi, ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesi amacıyla personeline sağlık taraması yapıyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleşen çalışma sonrasında sonuçlar uzman doktorlar tarafından değerlendirilecek.

Sarıyer Belediyesi, iş sağlığı ve güvenliği kapsamında personele sağlık taraması yapıyor. Muayeneler kapsamında; akciğer filmi, görme ve işitme testi, kan tetkikleri ve fiziksel muayene yapılarak tarama verileri personele ait sağlık takibi dosyalarına işleniyor. Ayrıca personele iş sağlığı ve güvenliği hakkında düzenli olarak eğitimler de veriliyor. Çalışanların sağlığını önemsediklerini belirten Sağlık İşleri Müdürü Dr. Armağan Eren, belediye bünyesinde çalışan personelin yaptıkları işe bağlı olarak gelişebilecek sağlık problemleri ve iş risklerini tespit etmenin ve çalışanları bu risklerden korumanın öncelikleri olduğunu söyledi.

Continue Reading

Genel

Sarıyer’in sevilen ismi hayatını kaybetti

Published

on

blank

Sarıyer’in sevilen isimlerinden, bir dönem Sarıyer Lisesi Mezunlar Derneği Başkanlığı görevini yürüten Ali Tuncer Hülagü hayatını kaybetti.

Sarıyer’in sevilen isimlerinden Ali Tuncer Hülagü vefat etti. Acı haberi ailesi sosyal medya hesabından duyurdu. Bir dönem Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği Başkanlığını yapan Ali Tuncer Hülagü, 2017’de seçildiği görevini başarıyla sürdürmüştü.

Ali Tuncer Hülagü’nün cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Sarıyer Merkez Camii’nden kaldırılacak ve Kilyos Mezarlığı’na defnedilecek.

Sarıyer Son Baskı gazetesi olarak, Ali Tuncer Hülagü’ye Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine ise başsağlığı dileriz.

Continue Reading

Popüler

blank