Connect with us

Genel

Adem Ayverdi Sarıyer’e hizmet için meclis üyeliğine aday oldu

Published

on

blank

Sarıyer’in köklerine, doğasına ve yaşam tarzına olan derin bağlılığıyla tanınan Adem Ayverdi, belediye meclis üyeliği için Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) aday adayı olarak başvuruda bulundu. Sarıyer’in renkli simalarından biri olan Ayverdi, hizmete ve vatandaşlara katkı sağlamak amacıyla bu önemli adımı attı.

Ayverdi’nin, Sarıyer’e olan sevgisi ve bağlılığı başvuru sürecinde vurgulanan önemli unsurlardan biri oldu. Kendi ifadeleriyle doğup büyüdüğü Sarıyer’in havasından, denizinden ve ormanından aldığı ilhamla, belediye meclis üyeliği için aday adayı olmaya karar verdiğini beliren Ayverdi, dostlarının ve parti mensuplarının kendisine vereceği destekle bu süreci daha da güçlendirmeyi umduğunu ifade etti.

YAŞAMI RENKLİ OLAN BİR İSİM

Adem Ayverdi’nin kişisel geçmişi de adaylığına renk katan unsurlardan biri olarak öne çıkıyor. 1976 yılında Sarıyer’de doğan Ayverdi, Kabataş Ticaret Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra 6 yıl staj yaparak Serbest Muhasebeci ruhsatını aldı. Ayverdi, muhasebecilik alanındaki eğitimlerini tamamlayıp 2010 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir unvanını elde etti. Çalışma hayatına Ortaokul 2. sınıftayken başlayan Ayverdi, çeşitli sektörlerde deneyim kazandı. Oto motorcu çırağı, oto kaporta, oto egzoz, tekstil gibi farklı alanlarda çalışarak kendini geliştirdi. 2005 yılında Başarı Mali Müşavirlik bürosunu kurarak iş hayatına devam etti.

Eğitim hayatındaki başarılarıyla da dikkat çeken biri olan Ayverdi, Satış Pazarlama Düşünceleri Yönetme Sanatı eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra liderlik eğitimleri gibi farklı alanlarda da kendisini geliştirdiğini ifade etti. Orta düzeyde İngilizce bilgisine sahip olduğunu da ekledi.

Adem Ayverdi’nin Sarıyer’e olan derin bağlılığı, uzun soluklu çalışma geçmişi ve eğitimlerindeki başarıları, onu Sarıyer Belediye Meclis Üyeliği için önemli bir aday adayı haline getiriyor. Sarıyer’in yaşam kalitesini ve vatandaşların refahını artırmak için adım atan bu aday adayı, Sarıyer halkının ve partisinin desteğiyle hizmete talip.

blank