Genel
İBB’nin öğrenci yurtları 10’a ulaştı
Published
12 ay agoon

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim vaatlerinden biri olan İBB Yurtları’nın sayısı 10’a yükseldi. Toplu açılışı yapılan Maltepe Kız Öğrenci Yurdu, Eyüpsultan Kız Öğrenci Yurdu, Bayrampaşa Kız Öğrenci Yurdu ile öğrenci kapasitesi 10 yurtta 2 bin 800’e çıktı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerin en temel sorunlarından biri olan barınma meselesine çözüm sunmaya devam ediyor. Üniversite eğitimi için il dışından gelen öğrencilere yönelik 2021 – 2022 Akademik yılında 622 öğrenci kapasitesiyle hizmet vermeye başlayan İBB Yükseköğrenim Öğrenci Yurtlarının kapasitesi bu sene hızla arttı. İBB Yurtları, Başkan İmamoğlu’nun seçim vaatleri olarak ilk kez 2021 yılında hizmete başladı. Bugün toplu açılışı yapılan Maltepe Kız Yurdu, Eyüpsultan Kız Yurdu, Bayrampaşa Kız Yurdu ile yurt sayısı 10’a yükseldi. Öğrencilere hizmet veren toplam 10 yurtta öğrenci kapasitesi 2 bin 800’e çıkarıldı. 2023 – 2024 akademik yılında hizmet verilen öğrenci sayısının 5 bin olması hedefleniyor.
AYNI ANDA 3 KIZ ÖĞRENCİ YURDU AÇILDI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), “150 Günde 150 Proje” maratonu kapsamında Maltepe, Bayrampaşa ve Eyüpsultan’da hizmete aldığı kız yurtlarının resmi açılışlarını gerçekleştirdi. Maltepe Yalı Mahallesi’ndeki yurdun bahçesinde gerçekleştirilen açılışta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç birer konuşma yaptı.
Cumhuriyet’in en büyük kazanımlarından birisinin eğitime olan inanç ve eğitimin bir hak olarak kabul edilmesi olduğunu vurgulayan İmamoğlu, “Eğitim, yalnızca imkanı olanların ya da belli bir grubun, belli bir cinsiyetin değil, bu güzel toprakların her köşesinde, en ücra köyündeki vatandaşımızın hakkıdır diye elde edilmiş kazanımdır” dedi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Kurtuluş Savaşı sürerken, 1921 yılında ‘Eğitim Kurultayı’ düzenlediği bilgisini paylaşan İmamoğlu, “Cumhuriyet, bize eğitimin bireyleri ve toplumu nasıl geliştirip dönüştürdüğünü ve en önemlisi de sosyal adaleti nasıl sağladığını, etkili olduğunu gösteren bir rejim, bir sistem. Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkmak, eğitimin gereklerini yerine getirmek veya süreçlerini ayağa kaldırmak, aynı zamanda herkes için eşit eğitim hakkını da korumak ve geliştirmekle mümkün. Biz bu anlayışla hareket ediyoruz” diye konuştu.
“BİZDEN ÖNCE YAPILMAYANLARI YAPMAK SORUMLULUĞUMUZ”
Açtıkları kreşler ve üniversite öğrencilerine sağladıkları eğitime katkı desteğini söz konusu anlayışa örnek olarak gösteren İmamoğlu, şunları söyledi:
“Bizden önce ne yazık ki yapılmamış birçok şeyi yapmaya başlamak ya da bu açığı kapatmak, elbette sorumluluğumuzun bir parçası. Ama bu şekilde bir İstanbul almak ve bu açığı kapatan öncü işleri yapmak inanın ki bizi mutlu etmiyor. Keşke geçmişten bugüne, bu anlamda daha etkili bir hamle süreci yaşansaydı da bugün daha farklı bir süreci biz de İstanbullulara kazandırıyor olsaydık. Bizden önceki yönetime göre, İstanbul’un yurt sorunu yoktu. Kendileri için, açıkçası enteresan bir düzen kurmuşlardı. İBB’nin bütçesiyle, yani 16 milyon insanımızın vergileriyle, parasıyla birlikte yurtlar inşa edip, sonra da bunları bir kısım -kendi düşüncesi mi diyeyim ya da kendi ailelerine mi diyeyim- kendilerine yakın olan vakıflara veya derneklere teslim etmeyi bir yöntem olarak kendilerine uygun görmüşlerdi. Büyükşehir Belediyesi olarak yurt yapıyor, masraflarını karşılıyor ama yönetiminde hiçbir hakkı olmaksızın, bunu bir kısım vakıflara ve derneklere teslim ediyordu. Ben, defalarca kendime ‘Neden’ diye sorsam da kendimce bir cevabını, kendi aklımca, mantığımca, vicdanımla birlikte bir cevabını bulamadım.”
“İNANCIYMIŞ, YAŞAM BİÇİMİYMİŞ, SİYASİ GÖRÜŞÜYMÜŞ…”
Şu anda 2 bin 800 olan yatak sayısını 5000’e çıkarma hedefinde oldukları bilgisini tekrarlayan İmamoğlu, “Öğrencilerimizi bize başvurup, buraya kaydolma biçimi içerisinde hiçbir ayrımcılık yoktur. Tümden adil bir sistemle, kendi başvuruları ve kendi koşullarının uygunluğuyla yönetilen bir süreç yürütülmüştür. Yani burada parti bağlantısıymış, inancıymış, yaşam biçimiymiş, siyasi görüşüymüş… Bunların bizim için hiçbir kıymeti yoktur. Bizim için kıymetli olan, her bireyin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve buraya uygun koşullara sahip olmasıdır. O bakımdan bizim için, öğrencilerin partisi önemli değildir. Amacımız; gençlerimizin sadece burada yurtlarda kalması, okullara gitmesi değil. Onların hayata dahil olmaları noktasında da çalışmalarımız var. Onlara hem yarı zamanlı iş bulma konusunda hem staj imkanlarının yaratılmasında. Özenli katkılar sunuyoruz” diye konuştu.
“YETER Kİ İSTANBULLULARIN YÜZÜ GÜLSÜN”
39 ilçenin tamamına eşit hizmet götürmeye kararlı olduklarının altını çizen İmamoğlu, “39 ilçenin ihtiyacına dönük, 39 ilçeye de yatırım yapan, destek olan hiçbir ilçeyi birbirinden ayırmayan bakış açısı. İstanbullu için çalışmaya ve üretmeye, var gücümüzle devam edeceğiz. Çalışkanlığımızın ulaşacağı yeri, hiç kimse şu anda ölçemez. Ulaşacağı yere dair, hiç kimse tahmin üretmesin. Çünkü, çalışkanlığımızın ve üretme azmimizin, vatandaşlarımızla bütünleşme ve onların ihtiyaçlarına koşmayla ilgili özenli prensiplerimizin sınırı yoktur. Yeter ki İstanbullular mutlu olsun. Yeter ki İstanbulluların ve vatandaşlarımızın ve hatta milletimizin yüzü gülsün. Başka hiçbir karşılığını da beklemiyoruz” şeklinde konuştu.
YARDIMSEVER ÖNGER: “KENDİ ADIMA VE ÇAĞDAŞLARIM ADINA ÖZÜR DİLİYORUM”
“Bu sürecin olgunlaşmasında, 5000 yatak kapasitesine doğru yürüyüşümüzdeki bütün dostların, bütün çalışma arkadaşlarımızın, bütün katkı sunanların her birisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyen İmamoğlu, Maltepe’deki yurdun iç döşemelerinin tamamının yapımına katkı sunan yardımsever Fatma Önger’i mikrofona davet etti. İmamoğlu tarafından katkılarından dolayı plaket verilen Önger de duygularını, “Çocuklarıma çok başarılar diliyorum. Onlardan özür diliyorum. Kendi adıma ve çağdaşlarım adına özür diliyorum. Çünkü, biz size layık olduğunuz günleri hazırlayamadık çocuklar. Bu, inşallah sizlerle olacak. Biz çünkü o kadar emindik ki, o kadar biliyorduk ki, o kadar güveniyorduk ki; her şeyimiz garanti altındaydı. Ama biz, sizlere aynı garantileri bırakamıyoruz. Bundan sonrası size ait. Başarılarınızın devamını istiyorum can-ı yürekten” sözleriyle dile getirdi.
KILIÇ’TAN İMAMOĞLU’NA: “EMANETİNİZ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE”
Maltepe Belediye Başkanı Kılıç da “Öğrenci yurtlarına verdiği önem için, kendisine can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Müthiş bir açığı, müthiş bir boşluğu doldurma gayreti içerisinde. Biraz önce Murat Bey, çok nazik bir şekilde, ‘Kimseyle yarışmıyoruz’ dedi. Evet, Ekrem Bey kimseyle yarışmıyor, sadece kendisiyle yarışıyor. Çünkü, her gün hizmet alanını geliştiren bir anlayışla, ekibiyle beraber çalışıyor. Biraz önce kendisini karşılarken, Maltepeli kadınlara dedi ki, ‘Kızlarımız size emanet ediyoruz.’ Başkanım, emanetiniz başımızın üstünde. Biz buradaki kızlarımıza, evlatlarımıza sizin duyarlılığınızla yaklaşacağız. Onları Maltepe’de ağırlamaktan büyük bir onur duyuyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından kesilen kurdeleyle İBB’nin Maltepe, Bayrampaşa ve Eyüpsultan’daki kız öğrenci yurtları resmen hizmete girmiş oldu.
İMAMOĞLU’NDAN ÖĞRENCİLERE: İSTANBUL’DAN DAHA BÜYÜK BİR KAMPÜS BULAMAZSINIZ
İmamoğlu, açılışın ardından resmi açılışı yapılan yurtta öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren, onlardan gelen soru ve görüşleri dinleyen İmamoğlu, “Hayat okulunda İstanbul’dan daha büyük bir kampüs bulamazsınız” dedi. İmamoğlu’nun gençlerle buluşmasında renkli diyaloglar da yaşandı. Bir öğrenci, “Benim yurdum, KYK’da Fatih’te çıkmıştı. Okuluma çok uzaktı. Gidiş-gelişim 3 saatti. Ama son gün beni buradan aradılar. Gerçekten çok konforlu” derken, bir başka öğrenci de “3 sene KYK’da kaldım. 2,5 senedir de diyalize giriyorum. KYK’nın kalabalık ortamında çok rahatsız oluyordum. Sağlığıma ekstra bir problem çıkartıyordu bana. Burada bu problemimi dile getirdiğimde, tek kişilik bir odada öncelik sağlandı. Bu yüzden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. İmamoğlu’nun öğrenciye yanıtı, “Hoş geldin aramıza. Sağlığınla da ilgileniriz. Gerektiğinde, en doğru zamanda, diyaliz vesaire ihtiyaçlarında da yanında oluruz. Herkesin sağlığıyla ilgileneceğiz. Başarılar dilerim. Yüzün hep gülsün” oldu.
You may like
-
İBB, Sarıyer’de Yuvamız İstanbul kreşinin temelini attı
-
İBB’nin “Genç Üniversiteli Desteği” için başvurular başladı
-
İBB Yuvamız İstanbul Kreşlerinin sayısı 65’e yükseldi
-
İSKİ 6 ilçedeki su baskınlarına son verecek
-
İBB’nin “Sen Oku Diye” eğitim desteğine başvurular başladı
-
İBB yurtlarına 22 bin başvuru
Genel
Sarıyer’de son on yılın en görkemli Edebiyat Günleri yaşandı
Published
13 saat agoon
29 Eylül 2023
İstanbul boğazına karşı yeşilin kıyısında kurulan stantlardan kitap kokusunun yayıldığı Uluslararası 10. Sarıyer Edebiyat Günleri sona erdi. Yaklaşık 125 bin edebiyatseverin katıldığı etkinlik, son 10 yılın en görkemli Edebiyat Günleri oldu. Haydar Aliyev Parkı’nda gerçekleştirilen, 300 yazar ve 32 yayınevinin katıldığı etkinlik 5 gün sürdü.
Sadece Sarıyerlilerin değil, tüm İstanbulluların yakından takip ettiği Uluslararası 10. Sarıyer Edebiyat Günleri 5 günde; 300 yazar ve 32 yayınevinin yanı sıra 125 bin kişiyi Kireçburnu Haydar Aliyev Park’ında misafir etti. Usta yazarlarla okurları bir araya getiren etkinlik; boğaz turlarında gerçekleştirilen müzik ve şiir dinletileri ile başladı. Müzik ile sözün, şiirle öykünün, romanla oyunun buluşmasına tanıklık eden edebiyatseverler, etkinlik alanında yine birbirinden değerli isimlerin söyleşilerine de konuk olma fırsatı yakaladı.
BİRBİRİNDEN DEĞERLİ İSİMLER SAHNE ALDI
Uluslararası 10. Sarıyer Edebiyat Günleri’nde Latife Tekin, Pelin Özer, Kerem Fırtına, Onur Erol, Sunay Akın, Yurdaer Okur, Barış Muslu, Müfitcan Saçıntı, Ayşe Kulin, Buğra Gülsoy, Ahmet Ümit düzenlenen söyleşilerde sanatseverlerle bir araya geldi. Gazeteciler Emre Kongar, Celal Binzet ve Zülal Kalkandelen, moderatörlüğünü Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yaptığı “Cumhuriyet’in 100’ünde tarih, sanat, edebiyat” söyleşisinin konuğu oldular. Bu yıl ilk kez uluslararası düzeyde gerçekleştirilen etkinlikte Fransız şair François Çoudray, Bilgi Çengelli, Belçikalı şair Kathleen Tillie, Alman şair Acrilla Zhang, Iraklı şair Kemal Beyatlı, Arnavut şair Roksana Xheka ve Türk şair Leyla Işık barış şiirleri ile Edebiyat Günleri’nin konuğu oldular. Suat Erdem, Şenay Lambaoğlu, Ali ve Aysun Kocatepe, İlyas Yalçıntaş ve Grup Barabar ise şarkılarını hayranları için seslendirdi. Kadıköy ve Beşiktaş’tan alana gelmek isteyen misafirler ise şiir hatlarında Grup Yol’a Düş ve Pelin Birdal’ın şiir ve şarkılarıyla yolculuk ettiler.
ÇOCUKLAR İÇİN MASAL ÇADIRI KURULDU
Etkinlik alanını dolduran binlerce çocuk, kendileri için hazırlanan programlarda doyasıya eğlendi. Kitapları ile çocukların hayal dünyalarını renklendiren Aytül Akal söyleşisiyle, Onur Erol ise eğitici şarkılarıyla edebiyat günlerinde çocuklar için sahne aldı. Her gün 3 ile 9 yaş arası çocuklar için kurulan masal çadırında 25 farklı masal anlatılırken, atölyelerde çocuklar günlerini öğrenip eğlenerek geçirdi.
BEYAZ MARTI ONUR ÖDÜLÜ AYFER TUNÇ’UN
İlki 2003 yılında gerçekleştirilen ve 10 yıldır birbirinden değerli isimlere ev sahipliği yapan Sarıyer Edebiyat Günleri’nde daha önce Yaşar Kemal, Vedat Türkali, Zülfü Livaneli, Ahmet Ümit, Murahtan Mungan, İnci Aral ve Latife Tekin’in aldığı Beyaz Martı Onur Ödülü’nün bu yıl sahibi Yazar Ayfer Tunç oldu. Sahne dünyasının duayen ismi Müjdat Gezen ise Sarıyer Edebiyat Günleri’nin Onur Konuğu ödülünü Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in elinden aldı.
ÖYKÜ YAZARLARI ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU
Uluslararası 10. Sarıyer Edebiyat Günleri’nin final etkinliğinde ise Fakir Baykurt Öykü Yarışması’nın kazananları da ödüllerine kavuştu. 4 dalda 240 öykü ve 71 öykü kitabının değerlendirildiği yarışma sonucunda dereceye girenler, ödüllerini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Işık Baykurt’un elinden aldı. Yarışma kapsamında “Fakir Baykurt Öykü Kitabı Ödülü” Polat Özlüoğlu’nun kaleme aldığı “Annem, Kovboylar ve Sarhoş Atlar” kitabına verildi. Ortaokul kategorisinde “Ay’ın Gölgesi” öyküsüyle Aylin Uçar, lise kategorisinde “Saksıda Teyzem” öyküsüyle Irmak Titiz, yetişkin kategorisinde ise “Turacı Yakmak” öyküsüyle Emrah Kanlıkama birinci oldu.

İYİ Parti Sarıyer, özel günlerde anlamlı ziyaretlerine devam ediyor. İtfaiyeciler Haftası’nda Sarıyer’in emektar itfaiyecilerini ziyaret eden İYİ Parti Sarıyer, Eczacılar Günü’nde de Sarıyer’in eczacılarına karanfil dağıttı.
Bir yandan yerel seçim çalışmalarının startını veren İYİ Parti Sarıyer, bir yandan da özel günlerde anlamlı ziyaretler gerçekleştiriyor. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur ve ekibi, İtfaiyeciler Haftası’nda Sarıyer’in emektar itfaiyecilerini ziyaret etti. Yaptıkları işin öneminde değinen Temur, itfaiyecilere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ziyaret sonrasında hatıra fotoğrafı çektirildi.
ECZACILARA KARANFİL DAĞITTILAR
İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur ve ekibi, Eczacılar Günü’nde Sarıyer’in eczacı esnafını da unutmadı. Eczacılar için anlamlı olan bugün de eczacılara karanfil dağıtan Temur ve ekibi, eczacı esnafının sorunlarını dinledi. Temur, “İYİ Parti olarak eczacıların sorunlarını çözmek için mücadele etmeye devam edeceğiz. Tüm meslek gruplarının sorunlarına aynı kararlılıkla yaklaşıyoruz. İYİ Parti, Türkiye’deki eczacıların sesi olmaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı.
Genel
İBB, Sarıyer’de Yuvamız İstanbul kreşinin temelini attı
Published
15 saat agoon
28 Eylül 2023
İBB, önceki dönemde sıfır (0) olan kreş sayısını, geçtiğimiz 22 Eylül’de hizmete aldığı 8 tesisle 65’e çıkarmıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün de 5’i Anadolu yakasında olmak üzere, toplam 10 Yuvamız İstanbul kreşinin temelini attı. Toplu temel atma töreninde konuşan İmamoğlu, “Bizim en büyük sorumluluğumuz nedir, diye sorarsanız; Cumhuriyet’in çocuklarını, Cumhuriyet’in evlatlarını, Cumhuriyet’in değerini bilen, onun ilke ve ideallerine sahip çıkan nesiller yetiştirmek. Ancak bu şekilde düşüncelerini açıkça ifade edebilen, inandıklarını savunan, aynı zamanda başkalarının düşüncelerine saygı duyan bir nesle sahip olabiliriz. Çocukların bu anlayışla yetiştiği bir ülke, işte o zaman güçlü, özgür, mutlu ve huzurlu olabilir. Gelecek nesille birlikte; demokrasiye, eşitlik ve adalete dayalı bir ülkeyi hep birlikte var edeceğimize inancımız sonsuz” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), önceki dönemde sıfır (0) olan kreş sayısını, geçtiğimiz 22 Eylül’de hizmete aldığı 8 tesisle 65’e çıkarmıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün de 5’i Anadolu yakasında olmak üzere, toplam 10 Yuvamız İstanbul kreşinin (Ümraniye Yukarı Dudullu, Sultangazi Cebeci, Esenler Atışalanı, Maltepe Atışokulu, Maltepe Fındıklı, Pendik Ertuğrul Gazi, Pendik Kurtköy, Sarıyer İstinye, Avcılar Tahtakale, Küçükçekmece Safra) temelini attı. Sultangazi Cebeci Mahallesi’ndeki toplu temel atma töreninde konuşan İmamoğlu, göreve talip oldukları andan itibaren İstanbullu çocukları eşitleme duygusu içerisinde hareket edecekleri sözünü verdiklerini hatırlattı. İmamoğlu, “Bu yüzden çocuklarla ilgili yaptığımız her bir yatırımda, attığımız her bir adımda, İstanbul’un hangi ilçesinde olursa olsun, ‘Ben bu milletin evladıyım, ben bu devletin büyütmek zorunda olduğu bir çocuğum’ diyecek duyguyu yaşayacak ve hayata devletine ve milletine bağlılıkla devam edecek bir ömrü ona sunma gayreti içerisinde olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi.
10 KREŞTEN BİN 40 ÇOCUK YARARLANACAK
Temeli atılan 10 kreşten yaklaşık bin 40 çocuğun yararlanacağı bilgisini paylaşan İmamoğlu, “Bin 40 çocuğumuzun okul öncesi eğitim alarak hayata başlamasının bir başka anlamı, hayata 3-0 mağlup başlamak değil, dünya insanı olmak, dünya çocuğu olmak, bu ülkenin bir evladı olma bilinciyle, eksiksiz hayata başlamanın yolunu açmış olacağız. Bin 40 fidanımızın sağlıklı büyümesi için önemli bir adım atmış olacağız. Tam 10 mahallede, temelini birazdan hep birlikte duyurarak atacağımız bu mahallelerde, özellikle gelir seviyesi çocuğunu kreşe vermeye yetmeyecek anneler için, evlatlarının okul öncesi eğitim alarak hayata başlamalarına vesile olacağı gibi, aynı zamanda annelerin de iş imkanı bulma, iş bularak çalışma, ev ekonomisine katkı sunmayla beraber, aslında yaşamın daha sağlıklı, psikolojik açıdan da şehrin içerisinde daha uygun bir ortamda yaşama katılma hususunun da önünü açacaktır” diye konuştu.
“BİZİM EN BÜYÜK SORUMLULUĞUMUZ…”
Açtıkları kreşlerde, anne-baba eğitiminden psikolojik desteklere kadar farklı alanlarda hizmet verdiklerini aktaran İmamoğlu, ‘Bizim en büyük sorumluluğumuz nedir, diye sorarsanız; Cumhuriyet’in çocuklarını, Cumhuriyet’in evlatlarını, Cumhuriyet’in değerini bilen, onun ilke ve ideallerine sahip çıkan nesiller yetiştirmek. Ancak bu şekilde düşüncelerini açıkça ifade edebilen, inandıklarını savunan, aynı zamanda başkalarının düşüncelerine saygı duyan bir nesle sahip olabiliriz. Çocukların bu anlayışla yetiştiği bir ülke, işte o zaman güçlü, özgür, mutlu ve huzurlu olabilir. Gelecek nesille birlikte; demokrasiye, eşitlik ve adalete dayalı bir ülkeyi hep birlikte var edeceğimize inancımız sonsuz. İşte bu umut ve inançla temelini attığımız 10 yeni kreşimizin çocuklarımıza, annelere ve babalara hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sarıyer’de son on yılın en görkemli Edebiyat Günleri yaşandı

İYİ Parti Sarıyer’den özel günlerde anlamlı ziyaret

İBB, Sarıyer’de Yuvamız İstanbul kreşinin temelini attı

İBB’nin “Genç Üniversiteli Desteği” için başvurular başladı

Sarıyer Gönüllüleri sokak hayvanları için toplandı

Sarıyer’de trafik kazası: 2 yaralı

İBB Yuvamız İstanbul Kreşlerinin sayısı 65’e yükseldi

Sarıyer’de Edebiyat yolculuğu sona erdi

İYİ Parti Sarıyer, gazilerle kahvaltıda buluştu

10. Sarıyer Edebiyat Günleri’ne ilgi yoğun
Popüler
- Genel4 hafta ago
Nur Altunköse’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
- Genel4 hafta ago
Görevinden alınan Hüseyin Coşkun’dan flaş basın açıklaması
- Genel4 hafta ago
Balıkçılar istedi, Başkan Genç yaptı
- Genel3 hafta ago
İYİ Parti Sarıyer’den balıkçılara ziyaret
- Genel3 hafta ago
Sarıyer Meydanı yenileniyor
- Genel3 hafta ago
Balık Göç Yolu İzleme Projesi Sarıyer’de tanıtıldı
- Genel3 hafta ago
Sarıyer’de Gündüz Bakım Evleri oryantasyona başladı
- Genel3 hafta ago
Hacıosman’daki vakıf arazisine otel yapılacak