Connect with us

Kültür

GERİCİLİK HAD SAFHADA! İMAM HATİPLERDE SKANDALLAR BİTMİYOR…

Published

on

blank

Bursa İnönü Ortaokulu içinde açılan imam hatip sınıflarından birinde, Müdür Yardımcısı soru sormak isteyen kız öğrenciye “Sen önce başını ört sonra soru sor” dediği öğrenildi.Müdür Yardımcısı hakkında Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü’ne suç duyurusunda bulunuldu.

Bursa İnönü Ortaokulu içinde açılan imam hatip sınıflarından birinde, Müdür Yardımcısı soru sormak isteyen kız öğrenciye “Sen önce başını ört sonra soru sor” dedi.

Cumhuriyet’ten Sinan Tartanoğlu’nun haberine göre, okul müdürünün, tenefüslerde erkek arkadaşlarıyla yan yana oturan kız öğrencilere, “Siz kafir misiniz, hayat kadını mı olacaksınız?” dediği Bursa İnönü Ortaokulu’nda yeni bir skandal daha yaşandı. İnönü Ortaokulu içinde ayrıca bir de Evliya Çelebi İmam Hatip Ortaokulu açıldı.Bu okulda kız ve erkek öğrenciler için ayrı sınıflar düzenlendi. Ücretsiz ders kitapları sadece imam hatip öğrencilerine dağıtıldı.

Okul müdür yardımcısının soru sormak isteyen bir kız öğrenciye “Önce başını ört sonrasoru sor” demesi üzerine Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü’ne suç duyurusunda bulunuldu. Eğitim-İş Bursa Şube Başkanı Özkan Rona’nın verdiği bilgilere göre, okulda yaşanan skandallar, ortaokul bünyesinde Evliya Çelebi İmam Hatip Ortaokulu’nun açılması ile daha da arttı.

Click to comment

Bir Cevap Yazın