Connect with us

Siyaset

BAŞBAKAN YILDIRIM’DAN SÜRPRİZ ESAD AÇIKLAMASI

Published

on

blank

Başbakan Binali Yıldırım, “Esad geçiş döneminde muhatap olarak kabul edilebilir ama Suriye geleceğinde yeri olamaz.” açıklamasında bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım yabancı medya temsilcileri ile yabancı dilde yayın yapan yerli medya kuruluşlarının temsilcilerini kabul ettiği görüşmede çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldırım,”Esad geçiş döneminde muhatap olarak kabul edilebilir; ama Suriye geleceğinde yeri olamaz.”ifadelerini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım yabancı medya temsilcileri ile yabancı dilde yayın yapan yerli medya kuruluşlarının temsilcilerini Vahdettin Köşkü’nde kabul etti.

Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

ABD’den Gülen’in iadesiyle ilgili sürecin hızlandırılmasını istedik.

Önümüzdeki 6 ay içinde Suriye konusunda Türkiye daha aktif bir rol oynayacak.

Suriye’nin bölünmesine izin vermeyeceğiz.

Esad geçiş döneminde bir muhattap kabul edilebilir; ama Suriye’nin geleceğinde yeri olamaz.

Saat 10.15’te başlayan görüşme yaklaşık 2 saat sürdü.

Görüşmede, ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, Çin, Japonya ve Katar gibi ülkelerde yayın yapan ajans, TV ve gazetelerin temsilcileri yer aldı.

 

Click to comment

Bir Cevap Yazın

Genel

CHP Sarıyer’den Kireçburnu ziyareti

Published

on

blank

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Ahmet Güveloğlu ve ekibi, 14 Mayıs’taki genel seçimler için kolları sıvadı. Seçim sürecinde irtibat bürolarını ziyaret eden Güveloğlu ve yönetimi, mahallelerde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve TBMM seçimleri için çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren CHP Sarıyer İlçe Başkanı Ahmet Güveloğlu ve yönetimi, cumartesi günü CHP Sarıyer Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç’in ve Kireçburnu Mahalle Temsilcisi İlyas Adıgüzel’in de katılımı ile Kireçburnu Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Güveloğlu, 14 Mayıs’ta iktidara geldiklerinde ülkenin her bir kurumunda olduğu gibi sporda da liyakata önem vereceklerini söyledi. Ziyaret sonrasında ise CHP Sarıyer İlçe Başkanı Güveloğlu ve ekibi ile Kireçburnu Spor Kulübü yönetimi, kulübün sahasında toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Kireçburnu Spor Kulübü ziyareti sonrasında Güveloğlu ve ekibi, Kireçburnu’ndaki esnafları ziyaret etti ve esnafların sorunlarını dinledi. Ardından ise Tarabya-Kireçburnu Mahallelerinin irtibat bürosuna uğradı. Kireçburnu Mahalle Temsilcisi İlyas Adıgüzel ve mahalle birimiyle seçim çalışmaları üzerine değerlendirmeler yapıldı.

GÜVELOĞLU, SARIYER’İN SULTANLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Kireçburnu’ndaki çalışmalarını tamamlayan Başkan Güveloğlu, daha sonra Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Sarıyer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın PTT ile oynadığı mücadeleyi tribünden takip etti. Sarıyer’in Sultanlarını yalnız bırakmadı.

Continue Reading

Genel

Derya Avcı DP’den aday adayı oldu

Published

on

blank

28 yıldır çalıştığı devlet memurluğu görevinden emekliye ayrılan Derya Avcı, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve TBMM seçimleri öncesinde Demokrat Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu.

BASK İstanbul İl Temsilcisi ve TEÇ-SEN İstanbul İl Başkanı Derya Avcı, 28 yıldır çalıştığı devlet memurluğu görevinden emekliye ayrılmasının ardından 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve TBMM seçimleri öncesinde Millet İttifakı ortağı Demokrat Parti’den, “Yeter! Söz milletindir.” diyerek Milletvekili Aday Adayı olduğunu duyurdu. Uzun yıllardır sendikal faaliyetlerde aktif görevlerde bulunan Avcı, mücadelesini daha etkin bir şekilde meclis çatısı altında sürdürmek istediğini ifade etti.

blank

Continue Reading

Genel

İYİ Parti Sarıyer seçim çalışmalarını hızlandırdı

Published

on

blank

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri için kolları sıvadı.

Seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanan İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, seçim startını verdi. Bu kapsamda, cumartesi günü Bahçeköy‘de ve Ayazağa‘da seçim irtibat bürolarını açacak.

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı ilk olarak, Bahçeköy‘deki seçim irtibat bürosunu saat 13:00‘te açacak. Daha sonra ise saat 15:00’te Ayazağa‘daki seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirilecek. Ayazağa’daki programa İl Başkanı Coşkun Yıldırım‘ın da katılması bekleniyor.

YAZICI’NIN İFTARINDA BULUŞACAKLAR

İYİ Partililer ve Sarıyerli vatandaşlar saat 18.30’da Karadeniz Vakfı’nda önceki dönem İlçe Başkanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı Mustafa Yazıcı’nın verdiği halka iftar yemeğinde bir araya gelecek.

blank

blank

Continue Reading

Popüler

blank