Siyaset
CHP SARIYER’İN YÖNETİCİSİNDEN SKANDAL HATA
Published
7 sene agoon

CHP Sarıyer’in dünkü gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, kısa süreli yaşanan gerginlik sonrasında bir ilçe yöneticisi, Belediye Başkanı Şükrü Genç’e toplantıdaki yaşananlarla ilgili mesaj göndermek istedi; fakat mesaj, başkan Genç yerine mahalle başkanlarına iletildi.
CHP Sarıyer’in dünkü gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, ilçe başkanı Mehmet Deniz ile ilçe saymanı Emine Ayla Osmanoğlu arasında, yapılan çalışmaların raporlarının gelmemesiyle ilgili kısa süreli bir gerginliğin yaşandığı belirtildi.Toplantıda ilçe başkanı Deniz’in, yapılan bir çalışmayla ilgili kendisine kimseden rapor gelmediğini ve sonrasında da isim vererek ilçe saymanı Emine Ayla Osmanoğlu’nu işaret etmesi, toplantıda gerginliğe sebebiyet verdi.
YÖNETİCİDEN SKANDAL MESAJ HATASI
Bu gerginliğin ardından ilçe yöneticilerinden İbrahim Yücel’in, toplantı sonrasında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e toplantıda yaşananlarla ilgili bir mesaj yolladığı; ancak mesajın başkan Genç’e değil, mahalle temsilcilerine gittiği iddia edildi.Yücel’in bu hatası akıllara, acaba kendisinin her ilçe yönetim kurulu toplantısından sonra Belediye Başkanı Şükrü Genç’e, toplantıyla ilgili rapor mu sunuyor sorusunu getirdi.
İşte İbrahim Yücel’in, Başkan Genç yerine yanlışlıkla mahalle temsilcilerine gönderdiği söylenen o mesaj:
Sayın Başkanım sizi rahatsız ediyorum ama yazma geregi duydum.Bugün yönetim kurulu toplantısı yapıldı gündem aylık çalışma programı idi biz hazırladıgımız proramı getirmedigimizi çünki yapılan örgüt toplantısıda gösterilen çalışmalarda kurban bayramında 8 gün Belediyemizin mezarlıklarla ilgili çalışmalar Aylanın Fenerdeki hastanın tedavi süresince yaptıgı çalışmalar ve diger yapılan hiçbir çalışmanın gösterilmedigini söyledik.Mehmet bey direk Aylaya okulla ilgili rapor nerede yalnızca seninki yok şeklinde çıkış yaptı peşinden Engelliler komisyonun bir hastaya 15.000 tl harcayarak tedavi etirildigini söyledi Ayla gerçekten tüm çalışmalarda özveriyle çalışan herkez tarafından taktir gören ve ilçede herkez tarafından sevilen biri. Örnek verirsem bu hafta sonu Ayazaga ve Maslakta çalışma yaptık tüm aramaları ve tespitleri Ayla yaptı muhtar,meclis üyesi,dernek başkanları,mah.başkanları tümünü çalışmaya kattık ve yaşlı hasta yoksul aileleri ziyaret ettik genç bir kanser hastanın tüm sevk ve taşınmasıyla ilgili işlemleri takip etti ve sonuçlandırdı nedense tüm bunlara ragmen taktir görmemesi ve aksine zıtlaşılması.onu ve bizi çok üzdü sizi rahatsız ettim ama bilmenizi istedim sayın başkanım İyi geceler diliyorum.
You may like
Genel
Sarıyer’de Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yaklaşık 20 puan fark
Published
1 hafta agoon
31 Mayıs 2023
28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turu tamamlandı. Recep Tayyip Erdoğan, aldığı yüzde 52.1’lik oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Kılıçdaroğlu ise yüzde 47.9 aldı. Sarıyer’deki seçim sonuçlarında ise muhalefet gücünü korumayı başardı.
14 Mayıs 2023’te yapılan genel seçimlerde TBMM’de çoğunluk az bir farkla Cumhur İttifakı’nda olurken, Cumhurbaşkanlığı seçiminde hiçbir aday yüzde 50’yi geçemeyince Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalmıştı. 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan 2. tur seçimleri kıran kırana geçti. Mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 52.1’lik bir oy alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçilirken, muhalefet bloğunun adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 47.9 oyda kaldı.
SARIYER’DE MUHALEFET BLOĞU GÜCÜNÜ KORUDU
Sarıyer’de yerel, genel ve referandum sonuçlarına bakıldığında yüzde 58-60 bloğunda bir oya sahip olan muhalefet bloğu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de gücünü korudu. Kemal Kılıçdaroğlu, aldığı yüzde 59.48’lik oyla birinci oldu ve Erdoğan’a 43 bin oy fark attı. Recep Tayyip Erdoğan ise yüzde 40.52’de kaldı.

İş insanı ve siyasetçi Erhan Vergili, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak gençlere olan desteğini bir kez daha gösterdi. Vergili, gençlere yönelik bir mesaj yayınlayarak bu anlamlı bayramı coşkuyla karşıladığını ifade etti.
Erhan Vergili, gençlerin Türkiye’nin geleceğinin teminatı olduğunu belirterek, “Bugün, gençlerimizin enerjisi ve potansiyeliyle dolu olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutluyorum. Gençlerimiz, ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan en büyük güçtür. Onların umutlarına, hayallerine ve hedeflerine destek olmak bizim en büyük sorumluluğumuzdur” dedi.
Gençleri Spora Teşvik Etmeliyiz!!
Vergili, gençlerin spora olan ilgisinin ve başarılarının da altını çizerek, “Gençlerimiz, sporun disipliniyle hayatta önemli başarılar elde ediyor. Spor, onları sadece fiziksel açıdan güçlendirmez, aynı zamanda karakterlerini, liderlik yeteneklerini ve takım ruhunu da geliştirir. Bu nedenle, gençlerimizin sporla iç içe olmasını teşvik etmeli ve desteklemeliyiz” şeklinde konuştu.
‘Gençlere Yönelik Projelere Devam Edeceğim’
Erhan Vergili’nin bu kutlama mesajı, gençler arasında olumlu bir etki yaratırken, onların toplumdaki değerlerine ve yeteneklerine olan inancı da pekiştirdi. Vergili, gençlere olan desteğine ve projelerine devam edeceğini belirtti. Gençlik ve Spor Bayramı, ülkemizin geleceğine ışık tutan gençlerimizin dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdiği bir gün olarak anılacak. Erhan Vergili gibi iş insanlarının gençlere yönelik desteği, gençlerin daha da motive olmalarını sağlarken, Türkiye’nin geleceğine olan güveni de artırıyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği Sarıyer Şubesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Başkent Ankara’ya çıkarma yaptı.
Türkiye genelinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusu yaşanıyor. Atatürkçü Düşünce Derneği Sarıyer Şubesi de, Fahrettin Serdaroğlu başkanlığında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Başkent Ankara’ya hareket etti. Saat 10:00’da Gebze’deki bir benzin istasyonunda duran ve saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okuyan ADD Sarıyer ekibi, daha sonra Ankara’ya gitmek üzere tekrar yola koyuldu.
GENEL MERKEZ BİNASININ AÇILIŞINA KATILACAKLAR
ADD Sarıyer ekibi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda saat 16:00’da açılacak olan ADD Genel Merkez binasının açılışına katılacak.

Zekeriyaköy’de 5 Milyon liralık uyuşturucu operasyonu

Sarıyer Belediyesi’nin personelleri sağlık taramasından geçti

Sarıyer’in sevilen ismi hayatını kaybetti

Sarıyer’de Afgan uyruklu tacizciye meydan dayağı

Sarıyer Belediyesi kursiyerlerinden yıl sonu gösterisi

Demirciköy açıklarında balıkçı ağına takılan yunus kurtarıldı

Sarıyer’de Gündüz Bakımevi Öğrencileri mezun oldu

Sarıyer’de Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yaklaşık 20 puan fark

Sarıyer’de sanat engel tanımıyor

İmamoğlu: Burası fethin ve Atatürk’ün İstanbul’udur
Popüler
- Genel4 hafta ago
Hasan Saim Öztürk: Nereden geldik? Nereye gidiyoruz?
- Genel4 hafta ago
İbrahim Temur: Kemal Kılıçdaroğlu Sarıyer’de açık ara farkla seçimi önde bitirir
- Genel4 hafta ago
Kimya Çiftçi Dumlu: Ne kadar değerli hissediyorsunuz?
- Genel4 hafta ago
İmamoğlu: Tüm kapılar iyiliğe açılacak
- Genel4 hafta ago
Sarıyer’de topluma katkı günü EÇADEM’de kutlandı
- Genel4 hafta ago
Millet İttifakı’ndan Başkent Ankara’da gövde gösterisi
- Genel3 hafta ago
Maslak’taki kazada facianın eşiğinden dönüldü
- Genel3 hafta ago
Sarıyer’de Kılıçdaroğlu ve CHP fark attı