Connect with us

Siyaset

KILIÇDAROĞLU: DARBE SÜRECİ PLANLI

Published

on

blank

KILIÇDAROĞLU: DARBE SÜRECİ PLANLI

Kılıçdaroğlu Meclis’teki gurup toplantısında konuştu.

Kılıçdaroğlu “Açık ve net söylüyorum: Türkiye planlı programlı ve bilinçli bir şekilde darbe sürecinin için sokulmuştur”, dedi.

İşte Kılıçdaoğlu’nun açıklaması böyle…

Peki, Kılıçdaroğlu ne demek istedi?

Buradan bizin anladığımız “siyasi iktidarın ülkeyi kasten darbe sürecine sürüklemiş olduğudur”.

Peki, neden?

Eğer ki siyaset ülkeyi darbe sürecine sürüklediyse, bunun nedeni o zaman açık;işte bugün yaptıklarını yapabilmek için!

Eğer ki bu darbe siyaset eliyle planlı, programlı ve bilinçli bir şekilde siyaset eliyle yapılmışsa, nedeni de işte bu kadar açıktır; Türk Ordusunu etkisizleştirmek, Türk Milletini tepkisizleştirmek ve başkanlık yoluyla ülkede rejimi değiştirmek için!

Peki, neden rejimi değiştirmek istiyorlar?

Bir: Irak ve Suriye parçalandığı zaman ortaya çıkacak özerk yapıların yaşayabilmesi için Türkiye’deki idari sisteminin de özerk bir yapıda olması lazım ki bu yapılar yaşayabilsin ve nihayetinde devletleşmeye gidebilsin!

İki: Anayasa’dan Türk ve Atatürk kavram ve değerlerinin çıkarılmasıyla önce kimliksiz bir toplum, sonra da bu kimliksiz toplum üzerine etnik ve mezhepsel inşaat yapmak için!

Üç: Kurtuluş savaşında parçalanan Sevr haritasını yeniden tatbik etmek ve böylece 1071 Malazgirt savaşının rövanşını almak için!

Eğer ki bu tespitlerimiz doğru ise bu çok tehlikeli bir çıkıştır çünkü iş her şeyden öte Türk düşmanlığına gitmektedir.

AKP İstanbul il başkanı Aziz Pabuşçu demedi mi “AKP sayesinde Türk olmaktan kurtulduk” diye…

Eski Hakkari Valisi demedi mi “Ege’deki Türk şehitlikleri düzmecedir” diye…

AKP Sözcüsü Yasin Aktay demedi mi “Türk diye bir ırk yoktur” diye…

Durum bu ancak dediğimiz gibi bu tespitlerimiz doğruysa eğer bu çok tehlikeli bir çıkış olur…

 

Erdal Sarızeybek

Kaynak : Sarızeybek Haber

Click to comment

Bir Cevap Yazın

Genel

İYİ Parti Sarıyer, gazilerle kahvaltıda buluştu

Published

on

blank

İYİ Parti Sarıyer İlçe Toplumsal Politikalar Başkanlığı, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Sarıyer’de gazilerle bir araya geldi.

İYİ Parti Sarıyer İlçe Toplumsal Politikalar Başkanlığı; Gaziler Günü dolayısıyla Sarıyer’de bulunan gazilere bir kahvaltı programı düzenledi. Programa İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım ve İl Başkan Yardımcıları katılım sağladı. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur’un ev sahipliğinde ve Başkan Yardımcılarının gazilerle bir araya geldiği etkinlikte gazilerin talepleri dinlenildi.

”GAZİLERİMİZE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ”

Sarıyerli gaziler, kendilerini unutmayarak böyle bir kahvaltı programında bir araya gelmekten duydukları mutluluğu ifade ettiler. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur, katılımlarından dolayı İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım’a ve tüm gazilere teşekkür ederken, “Geçmişten bugüne taşınan en değerli miras olan vatanımız için, gazilerimize çok şey borçluyuz.” dedi.

Programın sonunda günün anısına fotoğraf çekildi.

blank

Continue Reading

Genel

TKP Sarıyer piknikte buluştu

Published

on

blank

TKP Sarıyer İlçe Örgütü, Emirgan Korusu’nda MYK Üyesi Serap Emir’in katılımıyla bir piknik gerçekleştirdi.

TKP Sarıyer’in Emirgan Korusu’nda gerçekleşen pikniğinde, şiir ve müzik dinletileri yapıldı. Düzenlenen piknikte ortak mesaj veren örgüt üyeleri, “Tek bir yolumuz var. Biz çoğunluğuz. Türkiye’de emekçiler, yoksullar, işsizler, geleceğin işsiz adayı öğrenciler, biz çoğunluğuz hep beraber. Halkı örgütlemeden halkın kahramanlarını yaratamayız. Örgütlülük bizim tek silahımız. Onların parası var, onların kanlı ve kirli bir siyaset kültürü var, bizim tek silahımız birlikte olmak” diyerek etkinliğe katılanlara örgütlenme çağrısı yapıldı.

 

Continue Reading

Genel

İYİ Parti Sarıyer’den balıkçılara ziyaret

Published

on

blank

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur, 2023/2024 balık av sezonunun başlamasıyla birlikte balıkçılara, “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Denizlerde 15 Nisan’da başlayan av yasağı 1 Eylül itibarıyla sona erdi. Balıkçılar ‘Vira Bismillah’ diyerek denize açıldı. 4 buçuk ay süren av yasağı sonrasında denize açıldı. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur, balıkçı esnafını ve derneklerini ziyaret etti.

“BALIKÇILARIMIZI HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ”

Yeni Av Sezonunun başlaması dolayısıyla, Rumeli Kavağı Su Ürünleri Kooperatifi ve Rumeli Feneri Su Ürünleri Kooperatifini ziyaret eden İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur ve beraberinde bulunan heyet, Rumeli Kavağı ve Rumeli Feneri’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Dernek başkanları ve balıkçı esnafı ile bir arayan gelen Temur, “Ülkemizin gücüne güç katma noktasında emeğini ortaya koyan balıkçılarımızı her zaman destekleyeceğiz. Yeni sezonda hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Continue Reading

Popüler