Connect with us

Genel

Sarıyer nihayet kazandı ama ortalık karıştı

Published

on

blank

Galibiyet hasretini evinde iyi oynadığı mücadelede Zonguldak Kömürspor’u 1-0 yenerek sonlandıran Sarıyer’de, maç bitmeden teknik direktör Mehmet Demirtaş’ın görevine son verildiği açıklamasının yapılması ortalığı karıştırdı.

Ligde zor günler geçiren Beyaz Martılar, Yusuf Ziya Öniş’te Zonguldak Kömürspor’u konuk etti. Maç öncesinde futbolcuların ve teknik ekibin yönetim aleyhindeki bildirisinin gölge düşürdüğü bu mücadelede Sarıyer’deki bahar havasına rağmen tribünlerdeki büyük boşluklar gözlerden kaçmadı. Maça çok iyi başlayan Sarıyer, henüz 8. dakikada Berkay Görmez’in frikikten attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra tam 4 topu direkten dönen Sarıyer, iyi mücadelesiyle de taraftarlarını mest etti. Zonguldak ekibinde Ertuğrul Şenlikoğlu, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve takımını oyunun son bölümünde 10 kişi bıraktı. Karşılaşma, Sarıyer’in 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Bu galibiyet ile Sarıyer, puanını 16’ya yükseltti ve haftayı 13. sırada tamamladı. Sarıyer’in 16. haftadaki rakibi ise Bitexen Vanspor olacak. Mücadele, 27 Kasım Pazar saat 14:00’te Van’da oynanacak.

MAÇ OYNANIRKEN DEMİRTAŞ’IN GÖREVİNE SON VERİLDİ

Beyaz Martılar haftalar sonra iyi futbolla aldığı galibiyete sevinemedi. Maç oynanırken Sarıyer Spor Kulübü’nün resmi hesabından teknik direktör Mehmet Demirtaş’ın görevine son verildiği açıklaması yapıldı. Maç devam ederken alınan bu karar, Sarıyerli taraftarlarca büyük tepki topladı. Bazı taraftarlar, sosyal medya hesaplarından Sarıyer Spor Kulübü yönetimine ateş püskürdü. Demirtaş’ın görevine son verilmesi kararının ardında, maç öncesinde yayınlanan bildirinin olduğu konuşuluyor…

Genel

Zekeriyaköy’de 5 Milyon liralık uyuşturucu operasyonu

Published

on

blank

Sarıyer Asayiş Büro Amirliği polisleri yoğun koku üzerine Zekeriyaköy’de bir eve yaptığı baskında, piyasa değeri yaklaşık 5 milyon lira olan 17 kilogram marihuana ele geçirdi.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri, önceki hafta Pazar günü saat 02.00 sıralarında Zekeriyaköy’de uygulama yaptı. Uygulama esnasında polis ekipleri, bir binanın bahçesinden yoğun uyuşturucu madde kokusu geldiğini fark etti. Bunun üzerine ekipler, belirlenen adresi bir süre izlemeye aldı. Binanın çevresinde araç ve yaya yoğunluğunun olduğunun görülmesi üzerine yapılan çalışmada şahısların girdiği dairenin M.M.K. isimli şahsa ait olduğu belirlendi.

SARIYER ASAYİŞİN YİNE GÖZÜNDEN KAÇMADI

Çalışmaların ardından operasyon için düğmeye basan Sarıyer Asayiş Büro Amirliği polisleri, binanın çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Ardından harekete geçen polis, dairede ve müştemilatında yaptığı aramada piyasa değeri yaklaşık 5 milyon lira olan 17 kilo 258 gram marihuana ele geçirdi. Aramaların ardından M.M.K. isimli şahıs gözaltına alındı. Devam eden çalışmalar çerçevesinde binanın bodruma katına inen polis, gördüğü manzara karşısında adeta şoke oldu. Katta uyuşturucu madde yetiştirmek maksatlı düzenek kurulduğunun görülmesi üzerine inceleme yapıldı. İçeride 81 adet Marihuana ekili saksı, marihuana bitkisi dalları, Led ışıklı sistemleri, bağlantı kabloları, plastik boru ve hortumlar, havalandırma boruları ve motorları, nem cihazı, buhar cihazı, termostat ve çok sayıda vantilatör ele geçirildi.

UYUŞTURUCU İMAL VE TİCARET SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Gözaltına alınarak emniyete getirilen şahsın ifadesi alınarak adli işlemleri yapıldı. Ardından adliyeye sevk edilen şahsı, çıkarıldığı mahkemece, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Continue Reading

Genel

Sarıyer Belediyesi’nin personelleri sağlık taramasından geçti

Published

on

blank

Sarıyer Belediyesi, ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesi amacıyla personeline sağlık taraması yapıyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleşen çalışma sonrasında sonuçlar uzman doktorlar tarafından değerlendirilecek.

Sarıyer Belediyesi, iş sağlığı ve güvenliği kapsamında personele sağlık taraması yapıyor. Muayeneler kapsamında; akciğer filmi, görme ve işitme testi, kan tetkikleri ve fiziksel muayene yapılarak tarama verileri personele ait sağlık takibi dosyalarına işleniyor. Ayrıca personele iş sağlığı ve güvenliği hakkında düzenli olarak eğitimler de veriliyor. Çalışanların sağlığını önemsediklerini belirten Sağlık İşleri Müdürü Dr. Armağan Eren, belediye bünyesinde çalışan personelin yaptıkları işe bağlı olarak gelişebilecek sağlık problemleri ve iş risklerini tespit etmenin ve çalışanları bu risklerden korumanın öncelikleri olduğunu söyledi.

Continue Reading

Genel

Sarıyer’in sevilen ismi hayatını kaybetti

Published

on

blank

Sarıyer’in sevilen isimlerinden, bir dönem Sarıyer Lisesi Mezunlar Derneği Başkanlığı görevini yürüten Ali Tuncer Hülagü hayatını kaybetti.

Sarıyer’in sevilen isimlerinden Ali Tuncer Hülagü vefat etti. Acı haberi ailesi sosyal medya hesabından duyurdu. Bir dönem Sarıyer Lisesi Mezunları Derneği Başkanlığını yapan Ali Tuncer Hülagü, 2017’de seçildiği görevini başarıyla sürdürmüştü.

Ali Tuncer Hülagü’nün cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Sarıyer Merkez Camii’nden kaldırılacak ve Kilyos Mezarlığı’na defnedilecek.

Sarıyer Son Baskı gazetesi olarak, Ali Tuncer Hülagü’ye Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine ise başsağlığı dileriz.

Continue Reading

Popüler

blank