İş insanı ve siyasetçi Erhan Vergili, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak gençlere olan desteğini bir kez daha gösterdi. Vergili, gençlere yönelik bir mesaj yayınlayarak bu anlamlı bayramı coşkuyla karşıladığını ifade etti.
Erhan Vergili, gençlerin Türkiye’nin geleceğinin teminatı olduğunu belirterek, “Bugün, gençlerimizin enerjisi ve potansiyeliyle dolu olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutluyorum. Gençlerimiz, ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan en büyük güçtür. Onların umutlarına, hayallerine ve hedeflerine destek olmak bizim en büyük sorumluluğumuzdur” dedi.
Gençleri Spora Teşvik Etmeliyiz!!
Vergili, gençlerin spora olan ilgisinin ve başarılarının da altını çizerek, “Gençlerimiz, sporun disipliniyle hayatta önemli başarılar elde ediyor. Spor, onları sadece fiziksel açıdan güçlendirmez, aynı zamanda karakterlerini, liderlik yeteneklerini ve takım ruhunu da geliştirir. Bu nedenle, gençlerimizin sporla iç içe olmasını teşvik etmeli ve desteklemeliyiz” şeklinde konuştu.
‘Gençlere Yönelik Projelere Devam Edeceğim’
Erhan Vergili’nin bu kutlama mesajı, gençler arasında olumlu bir etki yaratırken, onların toplumdaki değerlerine ve yeteneklerine olan inancı da pekiştirdi. Vergili, gençlere olan desteğine ve projelerine devam edeceğini belirtti. Gençlik ve Spor Bayramı, ülkemizin geleceğine ışık tutan gençlerimizin dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdiği bir gün olarak anılacak. Erhan Vergili gibi iş insanlarının gençlere yönelik desteği, gençlerin daha da motive olmalarını sağlarken, Türkiye’nin geleceğine olan güveni de artırıyor.
Erbay Metin
7 Ağustos 2016 at 15:46
CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKANIN ISRARLI DAVETİ ÜZERİNE CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU MİSAFİR OLARAK ORADA.NE MÜSLÜMANLIKTA NE DE TÜRK GELENEKLERİNDE MİSAFİRE SAYGISIZLIK YOKTUR.
BU SAYGISIZLIĞI YAPAN KOYUNLAR HALEN MELEMEYİ BIRAKIP, BİRLİK VE BERABERLİK TÖRENİNE, ŞÖLENİNE GÖLGE DÜŞÜRMESİNLER.
Adnan yeter
7 Ağustos 2016 at 16:49
Ulan adam ın adı okunmadan 1 saat önce bu yalanı nereden çıkardın provokatör